محل تبلیغات شما
شکی نیست که ایمن نگه‌داشتن اطلاعات شخصی شما در این روزها، بسیار مهم است، خوشبختانه، اندروید ابزاری در اختیار شما قرار داده‌است که می‌توانید امنیت خود را با آن تضمین کنید. اگر نمی‌دانید چطور باید شروع کنید، در این گزارش همراه ما باشید تا به شما نحوه رمزگذاری دستگاه‌های اندرویدی را آموزش دهیم.

اندروید خود را فقط به

رمزگذاری دستگاه‌ها چیست و چه کاری انجام می‌دهد؟!

قبل از این‌که آموزش را شروع کنیم، بهتر است بفهمیم رمزگذاری دستگاه‌های اندروید دقیقا چیست و نقاط مثبت و منفی آن را بررسی کنیم. رمزگذاری دستگاه‌ها یک راه‌حل یک مرحله‌ای برای حفاظت از تمام داده‌ها و اطلاعات شما نیست، مخصوصا وقتی شما داده‌های خود را برروی اینترنت ارسال می‌کنید. در عوض، رمزگذاری دستگاه‌ها، همه داده‌های ذخیره‌شده برروی گوشی شما را به یک فرم تبدیل می‌کند که فقط توسط گواهی‌نامه استاندارد، خوانده می‌شود. این نوع امنیت از یک پسورد ساده فراتر و بالاتر است، زیرا اطلاعات پشت یک پسورد می‌تواند با کمی اطلاعات بیشتر و انجام روش‌هایی مثل ریکاوری، بوت‌لودر و اندروید دیباگ، به سرقت برود.

بعد از رمزگذاری، موزیک‌ها، عکس‌ها، اپ‌ها و اطلاعات اکانت شما نمی‌توانند بدون استفاده از یک کلید منحصربفرد، خوانده شوند. کمی به پشت صحنه ماجرا که بپردازیم، پسورد شما به یک کلید تبدیل می‌شود. این پسورد برای در امان ماندن از حملات نرم‌افزاری، در Trusted Execution Environment ذخیره می‌شود. این کلید بعدا برای رمزگذاری و رمزگشایی فایل‌ها، مورد نیاز است.

اندروید خود را فقط به

این اتفاق در نظر یک کاربر اندروید بسیار ساده است، شما هروقت گوشی خود را آنلاک یا ریبوت کردید، سپس‌کد را وارد می‌کنید و به همه فایل‌هایتان دسترسی خواهید داشت. این بدین معناست که اگر دستگاه شما به دست اشخاص غریبه بیفتد، آن‌ها نمی‌توانند بدون دانستن پسورد شما به فایل‌هایتان دسترسی پیدا کنند.

قبل از اینکه شروع کنید، نکاتی وجود دارد که باید درنظر بگیرید. اول، بازکردن فایل‌های رمزگذاری‌شده به قدرت پردازشی اضافه نیاز دارد، بنابراین این فرآیند برروی سرعت عملکرد دستگاه شما تاثیر می‌گذارد. سرعت خواندن مموری می‌تواند در دستگاه‌های قدیمی‌تر بسیار کندتر شود، اما در اکثریت قریب به اتفاق، این کاهش سرعت بسیار کم و نامحسوس بوده و اصلا در نظر گرفته نمی‌شده‌ است.

دوم، فقط تعدادی از گوشی‌ها گزینه حذف رمزگذاری را دارند. رمزگذاری فرآیندی است که برروی بیشتر گوشی‌ها و تبلت‌ها انجام می‌شود. اگر گوشی شما گزینه‌ای برای رمزگشایی کامل گوشی ندارد، تنها راه باقیمانده، بازگرداندن به تنظیمات کارخانه است که تمام اطلاعات دستگاه شما را پاک می‌کند. بنابراین قبل از انجام عملی، این مورد را با سازنده چک کنید.


رمزگذاری در تمام دستگاه‌های اندرویدی به یک صورت کار می‌کند، اما روش آن در طول سالیان تغییر کرده‌ است. حتی بعضی دستگاه‌ها که امروزه منتشر می‌شوند، بطور پیش‌فرض رمزگذاری شده‌اند، مانند نکسوس 6 و 9! اندروید این فرآیند را بسیار ساده کرده‌ است.


اندروید 5.0 و بالاتر

برای گوشی و تبلت‌هایی که اندروید 5.0 لالی‌پاپ و جدیدتر را اجرا می‌کنند، شما می‌توانید مستقیما به منوی Security در تنظیمات بروید. رفتن به این منو می‌تواند با توجه به اندرویدی که نصب کرده‌اید، متفاوت باشد اما در اندروید استاک این مسیر صحیح است: Settings > Personal > Security.

اندروید خود را فقط به

در اینجا شما باید گزینه‌ای به نام Encrypt phone یا Encrypt tablet ببینید. از شما خواسته می‌شود گوشی خود را به شارژر متصل کنید، فقط برای اینکه مطمئن شوید، هنگام انجام فرآیند، گوشی خاموش و باعث بروز ارور نمی‌شود. اگر قبلا انجام نداده باشید، یک پین یا پسورد تنظیم کنید که هنگام روشن‌شدن یا آنلاک‌کردن دستگاهتان، نیاز به واردکردن آن دارید. این پسورد را حتما بخاطر بسپارید.

اندروید 4.4 و پایین‌تر

برای گوشی و تبلت‌هایی که اندروید 4.0 کیت‌کت و قدیمی‌تر را اجرا می‌کنند، شما باید یک پین یا پسورد قبل از شروع فرآیند رمزگذاری، تنظیم کنید. برای این کار به مسیر Settings > Security > Screen Lock بروید. در اینجا می‌توانید یک پترن، پین کد یا یک پسورد مخلوط انتخاب کنید. این همان پسوردی است که بعد از رمزگذاری استفاده می‌شود، پس حتما آن را یادداشت کنید.

وقتی کار انجام شد، به منوی Security بروید و گزینه Encrypt phone یا Encrypt tablet را بزنید. باید گوشی خود را متصل به شارژر نگه داشته و پیام‌های هشدار را نیز با دقت بخوانید و احتمالا یکبار دیگر نیاز به واردکردن پسوردتان، قبل از شروع فرآیند داشته باشید.

بسته به قدرت دستگاه شما و حجم اطلاعات ذخیره‌شده برروی دستگاه‌تان، فرآیند رمزگذاری یک ساعت یا بیشتر طول می‎کشد. وقتی فرآیند تمام شد، گوشی خود را بردارید، پسورد خود را وارد کنید و از دستگاه رمزگذاری شده جدید خود استفاده کنید.

اندروید خود را فقط به

به منوی Security بازگردید، به احتمال زیاد یک گزینه برای رمزگذاری کارت حافظه میکرو SD هم خواهید دید. این یک مرحله پیشنهادی است و اگر برروی کارت حافظه خود فقط موزیک و ویدیوهای غیر شخصی را ذخیره می‌کنید، اصلا نیازی به انجامش نیست.

چند نکته در این قسمت نیز وجود دارد. اول، شما دیگر قادر به استفاده از این کارت حافظه برروی دستگاه دیگری نیستید، تا زمانی‌که رمزگذاری را بطور کل از بین ببرید. به علاوه، اگر شما گوشی خود را ریست کرده و پسورد را گم کنید، نمی‌توانید به فایل‌های رمزگذاری‌شده درون کارت حافظه دسترسی پیدا کنید.

اندروید خود را فقط به

تمام کار همین بود، به همین سادگی توانستید گوشی خود را رمزگذاری کنید که می‌تواند تا حد زیادی امنیت شما را تضمین کند. البته تفاوت‌هایی در بعضی گوشی‌ها وجود دارد که با کمی دقت می‌توانید راه درست را بیابید و مشکل خاصی وجود ندارد.

منبع : آی تی رسان

حذف اطلاعات شخصی از گوگل

اموزش بازگشت به گروههای لفت داده شده تلگرام

تعویض اپراتور موبایل بدون تغییر شماره

یک ,رمزگذاری ,گوشی ,پسورد ,اندروید ,انجام ,خود را ,گوشی خود ,قبل از ,دستگاه شما ,کارت حافظه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

چهار پر taconbobsbe تولید محتوا pagulflabmi طلبه ظرفشور باران سرخ reibirthdusmo Kenneth's collection خدمات تاسیسات ایران Reginald's game